Aanbod Gecoro's: voorstelling boek 'Verkavelingsverhalen'

Auteurs Oswald Devisch en Barbara Roosen komen hun boek 'Verkavelingsverhalen' graag voorstellen op uw Gecoro-vergadering

verkavelingsverhalen

Een vrijstaande woning in een groene verkaveling blijft veruit de meest populaire woondroom van de Vlaming. Toch is er flink wat kritiek op de verkaveling: de dichtheid aan woningen is er te laag, het energieverbruik te hoog, de autoafhankelijkheid te groot. Met de publicatie van het witboek Beleidsplan Ruimte Vlaanderen is deze kritiek ondertussen een officieel standpunt van de Vlaamse Regering: 'vanaf 2040 geen nieuwe verkavelingen meer'. Maar wat doe je dan met bestaande verkavelingen en met de woondroom van de Vlaming?

In 2016 publiceerden Oswald Devisch & Barbara Roosen het boek Verkavelingsverhalen. In dit boek vertellen zij hoe zij samen met bewoners en lokale overheden antwoorden op deze vraag formuleren.

Zij komen dit boek graag voorstellen op één van uw Gecoro-vergaderingen. De presentatie duurt 40 minuten met 20 minuten tijd voor discussie. In ruil vragen zij een afname van (minimum) 10 boeken voor de prijs van € 20 per boek.

Lees hier de flyer

Interesse? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

deze website is een initiatief van

 vvsg    vrp

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database queries